ProMobil har leveret erhvervsløsninger igennem mere end 20 år, og har derfor opbygget en omfattende ekspertise inden for vort kompetence område.
Denne viden stiller vi gerne til rådighed sammen med vore standardprodukter så vi kan lave en løsning der dækker Jeres specifikke behov.
En kort beskrivelse og gennemgang af hvert enkelt af vor standard soft- og hardware løsninger kan du finde i menuen til venstre.

Enhver kunde er unik hos ProMobil, og vi skræddersyr derfor ofte vore løsninger, så de specifikt passer til det individuelle krav der stilles af kunden.
Vi tilbyder enhver kunde, uanset størrelse eller type, en teknisk gennemgang af de af vore produkter der kan løse et specifikt behov, før der tages en beslutning omkring køb og implementering.

Er der specifikke krav til et ProMobil produkt der ikke er implementeret i standard løsningen, kan vi, på baggrund af et fastpristilbud, foretage de fornødne ændringer så kravene kan overholdes.

Vælges der en løsning fra ProMobil sørger vi altid for at de specificerede krav overholdes, at løsningen leveres til tiden, samt at de givne økonomiske rammer ikke overskrides.

Efter løsningen er leveret har virksomheden mulighed for at tilkøbe sig software vedligehold, en serviceaftale eller andet serviceprodukt der altid sikre at den leverede løsningen fungere optimalt og har en stabil oppetid.

Hos ProMobil er der altid undtagelser fra enhver regel og du vil måske have gavn af at orientere dig om vores løsninger, eller hvis du allerede ved, hvad du har brug for, er du velkommen til at kontakte os til en nærmere snak om lige præcis dit behov for en applikation eller løsning.